0697007123

©2017 by  Devilbiss Albania

  • Facebook Social Icon
Chart & Stethoscope

DEVILBISS ALBANIA

KUJDESI QE MERITONI 

 MISIONI I DEVILBISS ALBANIA ESHTE I THJESHTE. ASISTENCA PROFESIONALE PERTE DASHURIT TUAJ

MIRESEVINI NE DEVILBISS ALBANIA

Your Health Comes First

SHERBIMET TONA

Taking Care of You

Aparate aerosoli profesional te markes Devilbiss.

Cilesia maksimale per te semuret me Asthma

dhe SPOK  ne marrjen e medikamenteve ne formen e duhur per  rruget  e frymemarrjes

APARATE AEROSOLI

APARATE OKSIGJENI 

PER PERDORIM NE SHTEPI

DEVILBISS

Per te afermit tuaj kur trajtimi  me oksigjen ne shtepi eshte e nevojshme DEVILBISS ALBANIA eshte prane jush. Aparate oksigjeni te markes Devillbis te cilat sigurojne oksigjen nga 1 - 5 litra/ minute me pasterti oksigjeni deri ne 94%.

Lideri boteror DEVILBISS ne kujdesin respirator me produkte te cilesis premium dhe te fjales se fundit te teknologjise ne sherbimin tuaj.  Nese keni probleme si Apnea e Gjumit , Insuficence Respiratore , probleme me Oksigjenin  apo Dioksidin e Karbonit ne gjak kontaktoni prane Devilbiss Albania per te  gjetur zgjidhjen optimale

TESTI I APNESE SE GJUMIT

Per nje diagnostikim te sakte vjen ne ndihmen tuaj apartet DEVILBISS te cilat regjstrojne gjate kohes qe ju flini: fluskin e ajrit nazal, saturimin e oksigjenit ne gjak, frekuencen e zemres, levizjet e barkut dhe pozicionin e fjetjes per 8 ore . Keto te dhena te perpunuara jane te nevojshme per te diagnostikuar Apnene e Gjumit.

VENTILIM JOINVAZIV

Medical form with stethoscope

EJANI NA VIZITONI

TEL : 00355697007123

HENE - PREMTE : 9 - 17

SHTUNE : 10 - 13

DJELE : PUSHIM

ADRESA : RRUGA SHEFQET NDROQI

SAUK-  TIRANE. ALBANIA

KONTAKTONI